Изкопни услуги София

Самосвал

Ние можем да Ви предложим иновативни транспортни услуги, които ще обезпечат изпълнението на строителните проекти

изкопни и товаро-разтоварни услуги

Самосвал

Самосвалите са вид строителна техника, с чиято помощ се извършват транспортни дейности на инертни материали. Днес те могат както да се закупят, така и да бъдат взети и под наем, което ги прави гъвкаво и иновативно решение за всеки предприемач. Самосвалите разполагат и с различна товароподемност, от която зависи крайният избор на клиента. В Izkopniuslugi ще откриете рентабилни строителни решения и услуги, които са достъпни на конкурентна цена.

Области от страната като град София са пословични с динамичното си застрояване и оптимизиране на урбанизирани зони, което налага и нуждата от модерни съоръжения като самосвала за извършването на всякакъв вид изкопни дейности и транспорт на земни маси. Ние можем да Ви предложим иновативни транспортни услуги, които ще обезпечат изпълнението на строителните проекти

Цени

Тристранен самосвал

1.60 лв. на км.
по договаряне

Комплексна услуга за 3те машини

8 часова машиносмяна по договаряне
4 часова машиносмяна по договаряне
почасова по договаряне
Сфера на приложение

За какъв тип работа се използва

Самосвалът е незаменима машина, когато става дума за транспортиране на инертни материали в град София. Използва се изключително в съвременното строителство, а отдаването му под наем го прави лесно достъпен за всеки предприемач. Този вид механизация е специфична с отворената си конструкция и мобилна платформа, която може да се сваля настрани или назад, посредством отварящите се стени. Съдържанието в коритото се изсипва на обособените за целта места, а строителните дейности могат да продължат да следват планировката си.

 

Възползвайте се от нашите услуги в София и наемете самосвал с оператор.
Izkopniuslugi предлага на всички строителни предприемачи в област София една цялостна и комплексна транспортна услуга, която ще Ви помогне при извозването на:

 

Z

Насипни товари;

Z

Асфалт;

Z

Пясък;

Z

Отпадъци;

Z

Фракции по труднодостъпни места и др.

Ние сме на вашите услуги

Изберете Izkopniusugi град София и вземете своята оферта за наем на техника на добра цена.

Инфраструктурното строителство в София

Транспортна техника с оператор под наем

Инфраструктурното строителство в области като София носи след себе си потребността от услуги като наемането на съвременна механизация, с която да се извършват всички видове транспортни, ремонтни, изкопни и почистващи дейности, които не търпят отлагане, а качеството им на изпълнение трябва да бъде на най-високо ниво. Доверете се на нашия професионализъм и се възползвайте от всичките ни услуги, част от които е и отдаването на транспортна техника под наем в град София.

Самосвалът е съоръжение от витално значение, без което работата на строителната площадка не би могла да протече по план, а строителната техника под наем е част от бизнес стратегията на много предприемачи. Нека бъде част и от Вашата!

Челен товарач

Машини като фадромите под наем се използват в различни области на развитие – добив на инертни материали, строителство, рециклиране на отпадъци и др.

Сферата им на приложение засягат много индустрии.

Вижте повече

Мини багер

Комбиниран мини багер под наем с оператор е ефективен и рентабилен подход, който напълно ще покрие предприемаческите изисквания, отнасящи се към провежданите строително дейности в област София и не само.

Вижте повече

Самосвал

Самосвалът е съоръжение от витално значение, без което работата на строителната площадка не би могла да протече по план, а строителната техника е част от бизнес стратегията на много предприемачи. Нека бъде част и от Вашата!

Вижте повече

Изкопни услуги в София

Постигнете перфектни резултати

При нас в Izkopniuslugi град София ще откриете услуги на достъпни цени и машини с отлични конфигурации, които ще гарантират качествено свършената работа.